Personale på Fonden Landbo

Personalegruppen er bevidst bredt tværfagligt sammensat, både hvad angår interesser, livserfaring og faglige erfaringer . Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi bruger hinandens ressourcer, er fleksible og engagerede i arbejdet med beboerne. Vi ved, at det er vigtigt med et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor og refleksion, samt har loyalitet og respekt for hinanden.
Personalet arbejder med egen personlig og faglig udvikling. Dette sker via supervision, temadage, kurser og personalemøder. Personalet har stor viden om målgruppen og holder sig ájour med ny viden og tiltag på området.

Under de forskellige afdelingers sider, kan du se billeder af alt personale der arbejder i pågældende afdeling.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående Fonden Landbo, pladser m.v. er du velkommen til at kontakte os, vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Supervision​

Pædagogisk arbejde stiller store krav til den enkelte medarbejder, der arbejder med alle aspeker af beboernes liv, derfor er det af afgørende betydning, at personalet har mulighed for at modtage psykologisk vejledning samt løbende supervision. Hos Fonden Landbo har vi tilknyttet en psykolog, som laver faglig supervision til det pædagogiske personale og benyttes efter behov.

​Tæt psykologisk støtte og vejledning er en vigtig faktor i det psykiske arbejdsmiljø. Personalet arbejder med stor faglig og personlig involvering, derfor prioriterer vi supervision og psykologisk vejledning højt.

Har du spørgsmål?

Skriv til os via formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vejen til udvikling

Botilbudet Landbo er et Socialpædagogisk botilbud for voksne med autisme og voksne med ADHD. Landbo er godkendt af Nordjyllands Amt og Mariagerfjord kommune. Vi tilbyder STU- uddannelse til børn og unge mellem 16-25 år.

Adresseoplysninger

Forstander Frants Laustsen

Visitation

​Tlf.: 21 46 61 42

Mail: landbo@landbo.n​u

CVR: 30139569

Landbo

Aalborgvej 78 + 80, 9560 Hadsund​

Tlf.: 22 93 30 43

Mail: myrna@​landbo.nu

Lykkegården

Gl. Hadsundvej 2, 9550 Mariager​

Tlf.: 22 93 30 43
Mail: myrna@landbo.nu

Rosenly

Gl. Hadsundvej 4, 9550 Mariager

Tlf.: 22 93 30 43
Mail: myrna@landbo.nu

Boligerne på Elmevej

Elmevej 1A, 1B, 1C og 1D

Elmevej 10​

Elmevej 12​

9550 Mariager

​​Tlf.: 22 93 30 43

Mail: myrna@landbo.nu