Rosenly

Rosenly kom til i efteråret 2021, efter en stor ombygning i efteråret og vinteren, står Rosenly i dag med 3 selvstændige lejligheder, som er oprettet efter lov om social service, § 108 flex.

Rosenly er en afdeling for særligt sårbare borgere, som profiterer af den gode plads rammerne giver, naturen omkring Rosenly er fantastisk, det er en ældre frugtplantage med mere end 1000 gamle frugttræer fordelt på ca. 6 ha. Mellem træerne græsser hestene, og der er fred og idyl over området.

Borgerne på Rosenly, stiller krav til det pædagogiske arbejde, det kræver en særlig tilgang, at varetage døgnarbejdet på Rosenly, derfor er medarbejderne særligt udvalgte og under løbende supervision. Rosenly er en spændende og udfordrende arbejdsplads.

STU Landbo

Det er også på Rosenly at Landbo STU har til huse, det gamle frugtlager er ombygget til et moderne undervisningsmiljø. Lene Friis Svendgaard, er leder af Rosenly og STU.

STU modtager max 5 studerende.

STU står for Særlig Tilrettelagt Uddanne

lse. Lene har sammensat et hold, som varetager STU forløbet, der udbydes mange aktiviteter, som er målrettet de studerendes ønsker og mål. For eksempel bydes der aktuelt på: Rideterapi, Kreative fag, Ekskursioner, Miljøterapi, ADL. Som noget nyt, er der nu et tiltag på vej, til unge som vil tage kørekort, her får de mulighed for at blive trænede i trafikken, inden første køretime.

Landbo og rummelighed

Den pædagogiske tilgang i hele Fonden Landbo, bygger på Bowlby´s teori om relationer, det er og har altid været den bærende kraft i vores pædagogiske arbejde. Jeg vil gerne henvise til personalehåndbogen på Landbo, her er en uddybning af teorien.

Rummelighed opstår når vi som fagpersoner formår at flytte os, at turde give borgeren plads, det er ikke ukompliceret, men det er nødvendigt for at skabe udvikling. Vi har arbejdet sådan i mange år, og vi har nogle fantastiske borgere der trives og udvikler sig, de møder forståelse og anerkendelse, det skaber forandring.

Kontaktoplysningerne til Rosenly er:

Leder: Lene Friis Svendgaard tlf. 29 88 53 25 mail: lene@landbo.nu.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående Fonden Landbo, pladser m.v. er du velkommen til at kontakte os, vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Skriv til os via formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vejen til udvikling

Botilbudet Landbo er et Socialpædagogisk botilbud for voksne med autisme og voksne med ADHD. Landbo er godkendt af Nordjyllands Amt og Mariagerfjord kommune. Vi tilbyder STU- uddannelse til børn og unge mellem 16-25 år.

Adresseoplysninger

Forstander Frants Laustsen

Visitation

​Tlf.: 21 46 61 42

Mail: landbo@landbo.n​u

CVR: 30139569

Landbo

Aalborgvej 78 + 80, 9560 Hadsund​

Tlf.: 22 93 30 43

Mail: myrna@​landbo.nu

Lykkegården

Gl. Hadsundvej 2, 9550 Mariager​

Tlf.: 22 93 30 43
Mail: myrna@landbo.nu

Rosenly

Gl. Hadsundvej 4, 9550 Mariager

Tlf.: 22 93 30 43
Mail: myrna@landbo.nu

Boligerne på Elmevej

Elmevej 1A, 1B, 1C og 1D

Elmevej 10​

Elmevej 12​

9550 Mariager

​​Tlf.: 22 93 30 43

Mail: myrna@landbo.nu