RIDETERAPI

På Fonden Landbo er rideterapi en væsentlig del af tilbuddet, hvor både egen og Landbos heste indgår. I sommerhalvåret græsser fjordheste nær Landbo, mens vintermånederne byder på ridning i ridehallen på Solgården.


Beboerne har adgang til både fjordheste og shetlandsponyer, tilpasset efter individuelle færdigheder og behov.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående Fonden Landbo, pladser m.v. er du velkommen til at kontakte os, vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rideterapi på Landbo

​Rideterapi hos Landbo fokuserer på personlig udvikling gennem interaktion med hesten, understøttende kropsbevidsthed, balance, koordinering, og følelsesmæssige kompetencer som empati og selvtillid.


Terapien stræber efter at udvikle ansvarsfølelse, koncentration, og samarbejdsevner hos beboeren, uanset om det er fra jorden eller på hesteryg.

Det centrale er forholdet mellem beboer og hest, som fremmer psykiske mål som kontrolfølelse, tillid, og øget selvværd.

Disse oplevelser og færdigheder fra ridning og omsorg for hestene bidrager til beboernes evne til at overføre disse læringselementer til andre aspekter af deres liv, styrkende deres sociale og følelsesmæssige færdigheder.

Rideterapi "Landbo-modellen" integrerer didaktiske principper for at maksimere læringsudbyttet og fremme de terapeutiske mål.

Karin står for alt omkring heste, hun er en kvalificeret underviser og har beskæftiget sig med heste i mange år. De borgere der får undervisning hos Karin, oplever et stort løft i deres forhold til deres færdigheder, både på banen, men også i deres daglige omgang med hestene.

Ridning / terapi / horsemanship er en stor daglig aktivitet på alle afdelinger, som glæder og udvikler borgerne.

Har du spørgsmål?

Skriv til os via formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer.


*Husk ikke at skrive personfølsomme oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vejen til udvikling​

Botilbudet Landbo er et Socialpædagogisk botilbud for voksne med autisme og voksne med ADHD. Landbo er godkendt af Nordjyllands Amt og Mariagerfjord kommune. Vi tilbyder STU- uddannelse til børn og unge mellem 16-25 år.

Visitation

Forstander Frants Laustsen

​Tlf.: 21 46 61 42

Mail: landbo@landbo.n​u

Afdelinger

Viceforstander Myrna Christensen

​Tlf.: 22 93 30 43

Mail: myrna@​landbo.nu

Adresseoplysninger

Lykkegården

Gl. Hadsundvej 2

9550 Mariager​

Landbo
Aalborgvej 78 + 80
9560 Hadsund​

Rosenly

Gl. Hadsundvej 4

9550 Mariager

Æblehaven
Storegade 86
9550 Mariager​

Elmevej

Elmevej 1A, 1B, 1C og 1D, 10 og 12

9550 Mariager​

Botilbudet Landbo - Den selvejende Institution @2006       |       CVR: 30139569       |       Whistleblower     |       Persondatapolitik