KLUBTILBUD OG AKTIVITETER

​På Fonden Landbo tilbyder vi hver onsdag aften en klub for beboere, der ønsker at deltage, hvor vi præsenterer et bredt spektrum af aktiviteter for at styrke fællesskabet og opbygge nye relationer. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående Fonden Landbo, pladser m.v. er du velkommen til at kontakte os, vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Disse aktiviteter spænder fra indendørs spil som bowling og brætspil til skønhedsaftener og temaaftener som julehygge og halloween.

Om sommeren lægger vi vægt på udendørs aktiviteter, herunder badeture og grillhygge, samt særlige temaer, hvor vi for eksempel har haft besøg af en blind mand, der delte sin livserfaring.

Beboerne på Landbo kan også engagere sig i idrætsaktiviteter gennem Mariagerfjord Idrætsforening, hvilket bidrager til deres sociale kompetencer og fysiske velvære.

Idrætten understøtter venskaber, samarbejde, og personlig udvikling, både fysisk og socialt.

Vi vægter deltagelse i idrætsarrangementer højt, da disse giver beboerne mulighed for at udforske nye miljøer og opbygge fællesskaber udenfor Landbo, hvilket forbedrer deres sociale færdigheder og fysiske sundhed.

Har du spørgsmål?

Skriv til os via formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer.


*Husk ikke at skrive personfølsomme oplysninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vejen til udvikling​

Botilbudet Landbo er et Socialpædagogisk botilbud for voksne med autisme og voksne med ADHD. Landbo er godkendt af Nordjyllands Amt og Mariagerfjord kommune. Vi tilbyder STU- uddannelse til børn og unge mellem 16-25 år.

Visitation

Forstander Frants Laustsen

​Tlf.: 21 46 61 42

Mail: landbo@landbo.n​u

Afdelinger

Viceforstander Myrna Christensen

​Tlf.: 22 93 30 43

Mail: myrna@​landbo.nu

Adresseoplysninger

Lykkegården

Gl. Hadsundvej 2

9550 Mariager​

Landbo
Aalborgvej 78 + 80
9560 Hadsund​

Rosenly

Gl. Hadsundvej 4

9550 Mariager

Æblehaven
Storegade 86
9550 Mariager​

Elmevej

Elmevej 1A, 1B, 1C og 1D, 10 og 12

9550 Mariager​

Botilbudet Landbo - Den selvejende Institution @2006       |       CVR: 30139569       |       Whistleblower     |       Persondatapolitik