Butik

Kræmmer-Hjørnet

Kom og gør en god handel i Hadsund.

Adresse
Storegade 11
9560 Hadsund

Åbningstider
Mandag – fredag: 12-16
(LUKKET i uge 29 + 30 + 31 grundet ferie)

Tlf.:
+45 21 46 61 42
+45 96 40 05 40

Butikkens formål og tilgang.

Idéen med butikken og værkstedet er dels at skabe arbejdspladser til vores unge, så de herigennem får trænet de kompetancer, der kræves af arbejdsmarkedet – samt at styrke og udvikle kommunikationen mellem de unge og nærområdet.

Her tænker vi også på mulighed for en omvendt integration – altså at de unge i trygge rammer kan udvikle sig til at omgås andre. Der er et utal af pædagogiske udviklingsmuligheder/arbejdsopgaver mht. butikkens drift. Her kan vi fremme den optimale udvikling, støtte og samtidig tage hensyn til den enkeltes interesser og problemstillinger.

En kræmmerbutik med fokus på unges udvikling og sociale kompetencer.

Butik Kræmmerhjørnet finder du i hjertet af Hadsund, hvor lokalbefolkningen kan kigge indenfor og få en tår kaffe og kigge på de mange spændende og fine ting, som butikken har at byde på.
Her sælges der både nyt, gammelt, brugt og antik til billige priser. Du finder alt fra små nips til møbler og lamper m.v. Butikken har udviklet sig til et sted med mange spændende og ofte sjældne ting.

Beboere og personale henter og restaurer brugte møbler og nips og prismærker det hele, for herefter at sælge det. Butikken er indrettet i den ene ende, med et lille hyggeligt værksted, hvor beboerne omhyggeligt sidder og pynter, reparere og udfordrer deres kreativitet, i deres eget tempo.
Nogen gange rykker vi butikken med på messer og andre steder, hvor der handles.
Foruden Nordkraft, har vi også deltaget i antikmarked i Horsens og i Vodskov.
Borgerne i Hadsund har taget godt i mod os, og vi har ofte varer i kommision, fra lokale borgere. Det kan være pensionisten, der strikker eller laver ting på trædrejebænk. Vi bruger meget tid på at finde salgsemner, og vi opkøber stort set over hele landet.

Kom forbi og oplev den hyggelige atmosfære og gør en god handel i butik “Kræmmer-hjørnet” i Hadsund.