Butik

“Kræmmer-Hjørnet”

Kom og gør en god handel

Adresse
Hjørnet af Krygersgade og Mejerigade
9560 Hadsund

Åbningstider
Tirs – fre: 13-17
lør: 10-13

ONS: nyt tlf. nr. 96 40 05 40 eller 21 46 61 42

Idéen med butikken og værkstedet er dels at skabe arbejdspladser til vores unge så de herigennem får trænet de kompetancer, der kræves af arbejdsmarkedet – samt at styrke/udvikle kommunikationen mellem de unge og nærområdet. Her tænker vi også på mulighed for en omvendt integration – altså at de unge i trygge rammer kan udvikle sig til at omgås andre. Der er et utal af pædagogiske udviklingsmuligheder/arbejdsopgaver mht. butikkens drift. Her kan vi fremme den optimale udvikling, støtte og samtidig tage hensyn til den enkeltes interesser og problemstillinger.

Som det ses på ovenstående billeder, rykker vi butikken med på messer og andre steder, hvor der handles. Butikken har udviklet sig til et sted med mange spændende og ofte sjældne ting.

Foruden Nordkraft, har vi også deltaget i antikmarked i Horsens og i Vodskov, næste store begivenhed, er antikmarked i Ø. Hurup

Borgerne i Hadsund har taget godt i mod os, og vi har ofte varer i kommision, fra lokale borgere. Det kan være pensionisten, der strikker eller laver ting på trædrejebænk. Vi bruger meget tid på at finde salgsemner, og vi opkøber stort set over hele landet.

Kom forbi og gør en god handel i butik “Kræmer-hjørnet” i Hadsund